عکس های شخصی جدید مینا دلشاد + بیوگرافی مینا دلشاد
مینا دلشاد از جمله بازیگران جوان و خوش آتیه سینما و تلویزیون میباشد همچنین مینا دلشاد بازیگر زن سابقه بازی در سریال نوشدارو به کارگردانی جواد اردکانی را دارد.تله فیلم های مرد پولکی,جایزه ای برای او,کاوشگر ان و چندین تله فیلم دیگر را نیز در کارنامه بازیگری خود دارد مینا دلشاد هم اکنون در چند فیلم سینمایی مشغول بازی میباشد.
عکس بازیگران , بیوگرافی بازیگران , عکس بازیگران ایرانی مینا دلشاد
بیوگرافی مینا دلشاد
بیشتر سریالهایی که از تلویزیون پخش میشود میتوان در یک دستهبندی قراردادی گنجاند و یک برچسب هم روی آنها چسباند. مثلا یک سریال عاشقانه یا جنگی یا معمایی، از ابتدا دارای ویژگیهایی است که آن را با سریالهایی از همان دست قابل مقایسه میکند، اما سریال «نوشدارو» به کارگردانی جواد اردکانی که از شبکه یک در حال پخش است، کمی با این تعریف فاصله دارد. ویژگی نوشدارو این است که نمیتوان بسرعت یکی از این برچسبها را به آن چسباند؛ چرا که رشته داستان این سریال سر دراز دارد.
از قسمتهای ابتدایی سریال اینطور برمیآید که داستان درباره خانوادهای است که برخلاف ریشه مذهبی و سنتیشان، مجبور به تصمیمگیری میان ماندن یا رفتن از ایران هستند.
طرح این داستان این احتمال را به وجود میآورد که شرح چگونگی تصمیمگیری آنها و مشکلاتی که گریبانگیرشان خواهد شد، هسته مرکزی و اصلی سریال باشد، اما این ماجرا بزودی به نتیجه دیگری رسید. پدر خانواده (هدایت هاشمی) تصمیم گرفت که به خاطر ادامه تحصیل دخترش، زحمت سفر را به خود و خانواده هموار کند و این گونه بود که بستر اصلی اتفاقات از خانهای سنتی و قدیمی در دل شهری مذهبی، به یک زندگی مدرن و پر از افت و خیز در دانشگاهی معتبر در انگلستان منتقل شد.
اما جغرافیای گستردهای که در نوشدارو مورد استفاده قرار میگیرد، بجز آن زندگی سنتی و این زندگی مدرن است. در این میان اتفاقات دیگری هم میافتد، مثلا ماجرای عاشقانهای که بین سمیه (دختر محمد با بازی رز رضوی) و حمزه (پسر ابراهیم، دوست و همرزم محمد، با بازی امیرعلی نبویان) اتفاق میافتد و خانوادهها را به تکاپو میاندازد که برای رساندن این دو به یکدیگر وارد عمل شوند. برای این کار، دو خانواده عازم سفر میشوند.
این سفر بهانهای است که هم شناخت بیننده از آدمهای داستان بیشتر شود و هم فلاشبکهایی (رجعت به گذشته) که در قسمتهای قبل به صورت مختصر به آنها اشاره شده بود به صورت مبسوط مطرح شود. این فلاشبکها عمدتا شامل داستانهایی از جوانی محمد و ابراهیم در دوران جنگ و همینطور در دوران تحصیل است.
این گونه است که غیر از جغرافیای مبسوط، نوشدارو گوشهچشمی هم به تاریخ دارد. از دوران جنگ و دهه ۶۰ ایران گرفته تا همان زمان در اروپا، همینطور زمان حال در این دو جغرافیا، در سریال به تصویر کشیده میشود.
آنچه در به تصویر کشیدن این زمانها و مکانها قابلتوجه است، تلاش برای حفظ نگاه بیطرفانه و منصفانه است. مثلا همانطور که زندگی سنتی و زیباییهایش در قسمتهای اول به بیننده نشان داده میشود، از سختیهای آن نوع زندگی و دست و پا گیر بودن بعضی از مناسبات غفلت نمیشود. مثل این که پسرعمه سمیه با وجود اختلاف فرهنگی، حق خودش میداند که با او ازدواج کند و خانواده هم تاحدودی با او موافق است. این نگاه منصفانه در مورد به تصویر کشیدن زندگی در خارج از ایران هم تا حدود زیادی حفظ میشود. باید لحاظ کنیم که اکنون اطلاع از زندگی در خارج از کشور تا حدی است که ذرهای نگاه بدبینانه یا غیرواقعی و غیرمنصفانه، کاملا واضح به چشم میآید. در نوشدارو امکانات و شرایطی که برای یک شهروند ایرانی بااستعداد و خانوادهاش در خارج از ایران وجود دارد، کتمان نمیشود و حتی در به تصویر کشیدن زیباییها و جذابیتهای زندگی در اروپا نه خساست و تنگنظری وجود دارد و نه ستایشگری و اغراق. حفظ این نگاه واقعگرا باعث جلب اعتماد بیننده میشود و این احتمال را تقویت میکند که داستان، نه شکلی سفارشی و جانبدارانه و خصمانه، بلکه نگاهی بیطرف و تاریخنگارانه دارد. بنابراین اگر فرضا در این میان انتقادی به شیوه زندگی یا سیاستهای موجود در اروپا شود، از نظر بیننده آنقدر ارزش دارد که مورد بررسی و تفکر قرار بگیرد.
نوشدارو از آن دست سریالهایی است که بخش مهمی از موفقیتشان را مدیون بازیگرانشان است. هدایت هاشمی که پیش از این در سریال «چک برگشتی» خاطرهای خوش از تواناییهای بازیگریاش بهجا گذاشته بود، این بار در نوشدارو به نقش محمد، روح و جان میدهد و او را از غریبهای با گرفتاریها و دغدغههای مربوط به خودش، به آشنایی دوستداشتنی و قابل درک ارتقا میدهد.
همینطور امیرعلی نبویان که پیش از این خودش را در برنامه «رادیو هفت» به عنوان یک داستاننویس معرفی کرده بود و محبوبیت و شهرتی در این زمینه به دست آورده بود، در ارائه نقشهای حمزه و ابراهیم موفق عمل میکند و این بار به عنوان یک بازیگر آیندهدار مطرح میشود.
مثلا وقتی که داستان در مشهد اتفاق میافتد یا خانواده به سفر میروند، پدر برای فراهم کردن شرایط سفر خارج از کشور مجبور به فروش کارگاه و خانه و اسباب آن میشود، حمزه به خاطر فعالیتش مورد بازخواست قرار میگیرد، پدر با یک گروه دانشجو مشغول فعالیتهای علمی میشود و…. در همه این ماجراها، موقعیتها بیش از حد انتظار طولانی میشوند و به اصطلاح انگار داستان در آن موقعیت گیر میکند.
مینا دلشاد , عکس های مینا دلشاد , بیوگرافی مینا دلشاد , اینستاگرام مینا دلشاد
جزئیات با وسواس بازگو میشود و فعالیتها تا به نتیجه رسیدن قدم به قدم پیگیری میشود. این خصوصیات باعث میشود سریال نتواند لحن گزیدهگو و موجزی را حفظ کند و زمان به دلیل نشان دادن جزئیات غیرضروری تلف میشود. تاکید بیش از حد بر موقعیتهای فرعی و زمینهسازی و مقدمهچینیهایی که قرار است اوج داستان را رقم بزند، باعث ازهمگسستگی آن میشود و با وجود داستانی پرفراز و نشیب و متنوع و پرماجرا، نوشدارو را از ریتم میاندازد و باعث میشود داستان کند و طولانی به نظر برسد
مشخص است که نوشدارو امکانات و هزینه زیاد طلب کرده و زحمت و صرف زمان زیادی را هم به گروه سازنده تحمیل کرده است، اما مشکلاتی در ساختار سریال وجود دارد که موفقیت آن را تحتالشعاع قرار میدهد؛ مثلا این که در بیشتر قسمتهای داستان به حاشیهها تاکید فراوان میشود، تا حدی که خط اصلی داستان به فراموشی سپرده میشود
مینا دلشاد , عکس های مینا دلشاد , بیوگرافی مینا دلشاد , اینستاگرام مینا دلشاد
مینا دلشاد , عکس های مینا دلشاد , بیوگرافی مینا دلشاد , اینستاگرام مینا دلشاد
عکس جدید مینا دلشاد و علی شادمان
عکس دیدنی مینا دلشاد به همراه نیما شاهرخ شاهی و نرگس محمدی در مسلخ