عکس های سریال پایتخت ۴ + داستان پایتخت ۴
طی جلسه اخیر محمودرضا تخشید مدیر کل امور نمایش سیما با سیروس مقدم، قرار شد سریال پایتخت ۴ ویژه ماه مبارک رمضان ساخته شود.
بنا بر این گزارش، این مجموعه در ۲۶ قسمت تولید خواهد شد و تولید سریال «علیالبدل» که پیش از این اعلام شده بود برای ماه رمضان ساخته میشود، به دلیل گستردگی حجم دکور به زمان دیگری موکول شد.
به گزارش فارس، مجموعه تلویزیونی پایتخت تا به حال در ۳ سری ویژه نوروز تولید و پخش شده و توانسته مخاطبان بسیاری را باخود همراه کند.
این سریال تلویزیونی با داستانهایی از محسن تنابنده ساخته شده و تنابنده، علیرضا خمسه، احمد مهرانفر، ریما رامینفر و دوقلوهای سارا و نیکا فرقانی بازیگران اصلی سریال «پایتخت» هستند.
عکس های سریال پایتخت ۴
داستان پایتخت ۴
سریال پایتخت با نسخههای مختلف خود سعی نموده است بخشی از فرهنگ مازندران و زندگی مردمان این استان را به تصویر کشد، فارغ از اینکه تاکنون به چه میزان توانسته است در این هدف خود به موفقیت دست یابد اما با وجود پتانسیلها و غنای فرهنگی مازندران، برای به تصویر کشیده شدن چهرهی پنهان مازندران موارد زیر به عنوان فیلمانهای با موضوعات درخور توجه برای مسئولین و نیز دست اندرکاران این سریال ارائه میگردد. تا شاید در سریال پایتخت ۴ لااقل معضلات مختلف مازندران بازگو گردد.
– بیماریهای قلبی و عروقی نخستین عامل مرگ و میر در مازندران؛ حدود ۴۵ درصد از شهروندان مازندرانی به این بیماری مبتلا هستند و روزانه ۱۶ نفر از این افراد به کام مرگ میروند.
– مازندران رتبه نخست چاقی کشور را داراست؛ رشد دیابت در استان مازندران ۴ درصد است این درحالی است که این رقم در کشور ۲ درصد میباشد.
– سالانه حدود دو هزار جراحی قلب در مازندران انجام میشود؛ عمل جراحی قلب در مازندران که زمانی میانگین آن ۱۰ مورد در هفته بود هم اکنون به حدود ۱۰ جراحی در روز رسیده است.
– سرطان دومین عامل مرگ و میر و در مازندران میباشد؛ درحالی که میانگین سن ابتلا به این بیماری در جهان ۵۰ تا ۶۰ سال است، در مازندران به ۴۰ تا ۵۰ سال رسیده است. در شش ماهه اول سال ۹۰ حدود یک هزار بیمار سرطانی فقط به بیماران امام خمینی (ره) ساری مراجعه کردهاند.
– مازنی ها رتبه نخست ابتلا به سرطان گوارش را دارند؛ سوء تغذیه و رتبه نخست مصرف روغن نباتی علاوه بر بیماریهای قلبی سبب بروز سرطان گوارش نیز شده است.
– مازندران در صدر تلفات جادهای کشور قرار دارد؛ ۳۴ درصد تلفات در سن ۲۱ تا ۳۰ سال بوده که بیشتر این جوانان رانندگان موتور سوار هستند.
– بیکاری مهمترین چالش مازندران است؛ به نحوی که به گفته نماینده مردم ساری در مجلس شورای اسلامی در حال حاضر مازندران بیکاری بالای ۴۰ درصد را تجربه میکند.
– زنگ خطر افزایش آمار طلاق در مازندران به صدا در آمده است؛ در هشت ماه نخست سال ۹۲ از هر ۱۰۰ ازدواج ثبت شده، ۲۲ مورد به طلاق منجر شد.
– رتبه سوم خودکشی با قرص برنج به مازندران رسید؛ مازندران با ۴۱ مورد پس از گیلان با ۹۹ مورد و تهران با ۲۰۵ مورد رتبه سوم در زمینه مسمومیت با قرص برنج را در اختیار دارد.
– مازندران رتبه چهاردهم سکونتگاههای غیررسمی کشور را دارد؛ سکونتگاههای غیر رسمی بافتهایی هستند که مهاجران روستایی و تهیدستان شهری را در خود جای دادهاند.
– مازندران رتبه اول مصرف مواد مخدر صنعتی در ایران را دارد؛ رتبه نخست در مصرف شیشه، جایگاه دوم در مصرف حشیش!
– رتبه نخست پیری در کشور از آن مازندرانیهاست؛ نقاط شهری استان در رتبه سومین استان و نقاط روستایی آن رتبه نخست را در بین استانهای را کشور دارا است.
– روند کاهش سن اعتیاد در مازندران نگران کننده است؛ میانگین سن اعتیاد در کشور که در قبل از انقلاب ۵۶ سال بوده امروزه به سن حدود ۲۰ سالگی به طور رسمی و ۱۷ سالگی به طور غیررسمی رسیده است.
– تهدید محیط زیست مازندران با دفن روزانه ۳ هزار تن زباله خطرناک در حاشیه جنگل و رودخانههای شمال.
– مازندران رتبه نخست بیماران تالاسمی کشور را داراست؛ ۱۲ درصد مردم استان ناقل ژن تالاسمی میباشند.
– قرارگیری مازندران در لیست هفت استان پرخطر در زمینه ایدز؛ به طور میانگین هرساله ۲۵ نفر بر تعداد بیماران +HIV مازندران افزوده میشود که شیب این صعود معکوس درحال تندتر شدن است.
– مازندران قطب مصرف سموم کشاورزی در دنیاست؛ میانگین مصرف سموم دفع آفات کشاورزی در جهان با جمعیت چند میلیاردی ۴۰۰ گرم است، این میزان در ایران ۳۵۰ گرم و در مازندران یک کیلو و ۲۵۰ گرم است که با این میزان مصرف سموم کشاورزی، سموم دفع آفات کشاورزی، خود آفتی میباشد برای سلامتی مردم این استان.
– معلولان مازندران در محدودیت؛ مازندران را باید از جمله استانهای کشور قلمداد کرد که تعداد معلولان آن قابل توجه است و از ۱۶۰ هزار معلول در استان مازندران معلولانی وجود دارند که به دلیل فشار مشکلات ریز و درشت که از هر طرف آنها را محاصره کرده است، در وضعیت نامناسبی قرار دارند.